Verbouwingen

Verbouwingen

Als u op zoek bent naar een flexibel en betrouwbaar bedrijf voor werkzaamheden op het gebied van verbouwing, bent u bij Haverhals totaalbouw aan het juiste adres. Wij zijn een zeer breed inzetbaar bedrijf en beschikken over goed opgeleide werknemers met de juiste certificaten. Het is altijd ons doel geweest de wensen van de klant zo veel mogelijk na te streven en hierdoor een prettige en kostenbesparende samenwerking tot stand te brengen.

Onze werkzaamheden

Ook voor verbouwingen zijn wij van Haverhals zeer breed inzetbaar. Wij geven en realiseren oplossingen om meer ruimte creëren door middel van bijvoorbeeld een aanbouw. Daarnaast staan wij ook voor u klaar als u de indeling van uw huis wilt veranderen door bijvoorbeeld het verwijderen van een wand of muur. Een kleine verbouwing kan grote gevolgen hebben, en dat is exact de reden dat wij u een totale oplossing willen bieden.

Persoonlijke aandacht

Bij een verbouwing vinden wij het van groot belang dat wij zo transparant mogelijk werken. Dit wil zeggen dat u zo veel mogelijk inzicht heeft in onze werkzaamheden. Hierdoor kunt u ook tijdens de verbouwing nog aanpassingen doorgeven, zodat het eindresultaat helemaal naar wens is en u volledig tevreden bent met de verbouwing.

Voor wij beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden, stellen wij samen met de klant een plan van aanpak op. In dit plan wordt duidelijk hoe en wanneer wij de werkzaamheden uitvoeren. Ook maken wij een ontwerp van hoe de woning er na de verbouwing uit komt te zien. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u al uw wensen aangeven. Wij maken deze wensen werkelijkheid.

Als u geïnteresseerd bent in onze werkzaamheden of voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kijken dan samen met u wat zij voor u kunnen betekenen.