Totaalbouw

Haverhals Totaalbouw

Haverhals is gespecialiseerd in bouwprojecten waarbij wij u van A tot Z kunnen ontzorgen. Wij staan met 40 vakbekwame medewerkers voor u klaar in Zuid- en Midden Nederland. Wij nemen u alle werkzaamheden projectmatig uit handen en voeren deze werkzaamheden Lean uit. Het Lean Bouwen staat binnen Haverhals Totaalbouw voor het creëren van klantwaarde en continue verbetering. Het gevolg hiervan is prettige en kostenbesparende samenwerking, die motiveert en vertrouwen uitstraalt en daardoor recht doet aan uw wensen.

Haverhals biedt totaalbouw oplossingen voor verschillende doeleinden:

Nieuwbouw

Een nieuwbouwproject laat u natuurlijk altijd uitvoeren door een professioneel bouwbedrijf. Wij geven u een beeld bij een droomplaatje en voeren dat droomplaatje ook nog eens naar wens uit. Haverhals is een betrouwbare en kundige partner voor de ontwikkeling en bouw van uw droomhuis.

Renovatie

Een renovatie van uw woning of pand hoort natuurlijk ook bij totaalbouw oplossingen. Haverhals is bekend met nieuwe en oude bouwtechnieken en hierdoor in staat om gebouwen en woningen te herstellen in oorspronkelijke staat. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een nieuwe moderne uitstraling te geven aan oudere woningen.

Verbouwing

Wij geven en realiseren ook oplossingen om meer ruimte te creëren door middel van bijvoorbeeld een aanbouw. Daarnaast staan wij ook voor u klaar als de indeling van uw huis wilt veranderen door bijvoorbeeld het verwijderen van een muur. Een kleine verbouwing heeft grote gevolgen én dat is nou precies de reden dat wij u een totale oplossing willen bieden.

Onderhoud

Wij verzorgen zowel kleine als grote onderhoudsklussen. Onderhoud is voor ieder pand of iedere woning een belangrijk aspect. Met goed onderhoud voorkomt u namelijk grote renovaties in de toekomst. Twijfelt u of uw iets in uw woning toe is aan onderhoud? Neem GEEN risico en neem eens contact met ons op. Wij overleggen graag met u op welke manier we iets kunnen betekenen.

Hieronder vindt u meer informatie over een aantal werkzaamheden die wij met plezier voor u uitvoeren. Neem rustig een kijkje en neem gerust eens contact met ons op!