Renovatie

Renovatie

Wij zijn Haverhals Totaalbouw, een flexibel en betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in bouwprojecten wat betreft nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Wij nemen al uw werkzaamheden projectmatig uit handen. Het is altijd ons doel geweest de wensen van u als klant zo veel mogelijk na te streven en hierdoor een prettige en kostenbesparende samenwerking te creƫren. Op deze manier stralen wij vertrouwen en professionaliteit uit en doen daardoor recht aan uw wensen.

Waarom renovatie?

Onder totaalbouw oplossingen valt natuurlijk ook een renovatie van uw woning of pand. Als uw woning toe is aan renovatie, is het van belang dat dit zo snel en vakkundig mogelijk plaatsvindt. Hoe langer u namelijk wacht met een renovatie, hoe groter de kans wordt dat de renovatie groter en duurder wordt.

Bij Haverhals bent u verzekerd van een vakkundige renovatie, uitgevoerd door specialisten die al jarenlang in het vak zitten. Al onze werknemers beschikken over de nodige certificaten en zijn zeer goed opgeleid.

Onze werkzaamheden

Wij van Haverhals totaalbouw zijn bekend met nieuwe en oude bouwtechnieken, waardoor wij in staat zijn om gebouwen en woningen te herstellen in oorspronkelijke staat. Wij kunnen aan een gebouw namelijk precies zien hoe deze tot stand is gekomen, en daardoor zorgen dat uw huis wordt gerenoveerd maar toch niet veranderd lijkt te zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw huis een nieuwe moderne uitstraling te geven.

U kunt ons ook inschakelen voor advies bij uw renovatie. Zo komen wij bij u langs om te kijken wat er precies gerenoveerd moet worden en hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Wij kunnen dan meteen een plan opstellen voor de renovatie, zodat u ook weet waar u aan toe bent.

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.