Onderhoud

Onderhoud

Wij zijn Haverhals totaalbouw, een ervaren en betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in bouwprojecten. Wij staan met ruim 40 goed opgeleide medewerkers, die elk beschikken over de nodige certificaten, voor u klaar. Wij proberen altijd zo veel mogelijk in te spelen op de wensen van de klanten en creëren klantwaarde en continue verbetering. Het gevolg hiervan is prettige en kostenbesparende samenwerking, die motiveert en vertrouwen uitstraalt en daardoor ook echt recht doet aan uw wensen.

Onze werkzaamheden

Wij van Haverhals totaalbouw zijn een zeer breed inzetbaar bedrijf. Wij verzorgen zowel kleine als grote onderhoudsklussen. Onderhoud is voor ieder pand en iedere woning een belangrijk aspect. Met goed onderhoud voorkomt u grote renovaties in de toekomst. Hoe langer u namelijk wacht met onderhoud, hoe meer kans op beschadigingen en hoe duurder de reparaties.

Haverhals is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud aan allerlei soort panden en onderdelen hiervan. U kunt ons dus inschakelen voor groot onderhoud, maar ook voor kleinere zaken zoals schilderwerk.

Persoonlijke aandacht

Bij Haverhals vinden wij het van groot belang dat u als klant inzicht heeft in onze werkzaamheden, en dus werken wij zo transparant mogelijk. Hiermee maken wij het mogelijk dat u bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van het onderhoud nog aanpassingen of extra wensen kunt doorgeven. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden bent met het resultaat.

Als u niet zeker weet of uw pand al toe is aan onderhoud, neem dan geen risico maar neem contact met ons op. Wij kunnen dan eventueel bij u langs komen om te kijken wat wel en wat niet toe is aan onderhoud en indien gewenst meteen een afspraak maken voor het uitvoeren van het onderhoud.

Als u geïnteresseerd bent in onze werkzaamheden of als u graag wat meer informatie zou willen, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.