Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar bedrijf voor werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw? Dan bent u bij Haverhals totaalbouw aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bouwprojecten en nemen al uw werkzaamheden projectmatig uit handen. Het is altijd ons doel geweest om zo veel mogelijk in te spelen op de wensen van de klanten en zo een prettige en kostenbesparende samenwerking tot stand te brengen.

Onze werkzaamheden

Als u een plan heeft, een idee voor uw ideale huis, dan wilt u deze plannen natuurlijk laten uitwerken en uitvoeren. Voor deze werkzaamheden zit u bij Haverhals goed. Wij zijn een ervaren en vakkundige partner voor de ontwikkeling en bouw van uw huis.

Omdat elke woning uniek is, leveren wij geen standaardwerk maar maatwerk. Wij zorgen dat al uw wensen werkelijkheid worden en dat u weet waar u aan toe bent. Wij laten de klant namelijk van tevoren weten wanneer en hoe we de werkzaamheden gaan uitvoeren. Uiteraard kunt u ook tijdens de bouw nog aanpassingen doorgeven, zodat het eindresultaat precies naar wens zal zijn.

Het complete plaatje

Bij ons bent u verzekerd van het perfecte totaalplaatje. Wij regelen alles voor u, van ontwerp tot eindresultaat. Daarnaast helpen wij u bij het regelen van de nodige vergunningen. En als u bij het resultaat nog niet compleet tevreden bent, kunnen wij eventueel nog kleine aanpassingen doorvoeren. De wensen van de klant zijn voor ons het belangrijkst.

Haverhals is een zeer breed inzetbaar bedrijf. Onze service wat betreft nieuwbouw biedt werkzaamheden voor hellende of platte daken maar ook lood en zink werkzaamheden, timmerwerk en installatiewerkzaamheden. Zo kunt u altijd wel bij ons terecht.

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.